torsdag 29. november 2012

Vinterjogg på sommeføre

Tirsdag denne uka gikk sesongens andre løp i Gå-Joggens vinterutgave på Hamar. Karusellen består av fem løp i en meget flat og fin 4,1 km sløyfe fra Presterudhallen, langs Mjøsstranda forbi Jernbanemuseet og tilbake til utgangspunktet. Jeg deltok i tre av løpene sist vinter, og løpet er velegnet som ei tempoøkt. Deltakerantallet har ligget på 40 totalt, hvorav rundt 10 med tidtaking.

Antakeligvis for trøste etter å ha knust meg med et helt minutt,
lånte Arild Ælj bort sitt varemerke etter tirsdagens løp.
Mens det første løpet gikk på snøføre uten meg for fire uker siden, var det skikkelig fine forhold denne gangen. Kveldens deltakerantall var 12 og 29, respektive med og uten tid. Med nesten bare kjente fjes på startstrek da klokka nærmet seg halv sju, var i praksis rekkefølgen gitt. Resultatene ville ikke akkurat gitt  høye odds, med Håvard foran Pål-Erik og Arild. Sistnevnte som var min jevnbyrdige makker fra Snøkuten for bare fjorten dager, overrasket imidlertid positivt og var langt foran denne gangen. Jeg ble 4. mann på 16.15, rett i underkant av 4-blank fart. Greit nok når fart ikke akkurat har vært prioritert i det siste, og beina var lette og fine etter høstens andre reale skihelg. Tida var ni sekunder raskere enn i tilsvarende løp i fjor høst, men klart bak løypepersen min fra løpet i mars i år som gikk unna på 15.31.

Store deler av feltet rett før start. 
To overeksponerte i dobbel forstand, Miroslaw og Arild, etter løpet. 
Nå blir det nok ukentlige økter i Stangehallen fram mot jul, i tillegg til desemberløpet i Snøkuten. Ellers vil jeg  prøve å få lagt inn to økter med styrketrening  i uka og ellers gå mye på ski i helgene. Det blir i all fall ikke tid til å kjede seg i desember heller selv om det blir få konkurranser. Det er jo snart jul og dermed er også turrennsesongen rett rundt hjørnet. Foreløpig har jeg ikke bestemt meg om premiéren blir på Budor eller Sjusjøen 30. desember.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar